Verslag Rondje Nuenen West

Vorig jaar is rondje Nuenen West voor het eerst georganiseerd, het leek me toen al erg leuk om mee te doen. Helaas is het er toen niet van gekomen.

Dit jaar een nieuwe kans, heb me door het weinig trainen voor de afgelopen maanden ingeschreven voor de 7,5 km. Op de dag zelf bleek het erg warm te zijn, van diverse lopers heb ik gehoord dat het zwaar was vanwege het weer en zelf deelde ik deze mening ook.

Het was een mooi rondje door het bos, ik had hier zelf nog nooit gelopen en was dan ook verbaasd dat je binnen een paar minuten vanuit Nuenen West zo mooi in de natuur bent. Via het Eckartdal liepen we terug richting Nuenen West, wat een mooie wijk geworden is. Dit evenement is erg leuk om aan mee te doen en goed georganiseerd. Op naar volgend jaar voor de derde editie.
Bram Stoop