Vereniging

Loopgroep Nuenen (LONU) werd in 1993 opgericht. Bij onze club zijn beginnende en gevorderde lopers, recreanten maar ook wedstrijdlopers van harte welkom. We zijn een actieve, gezellige hardloopclub en hebben met de jaarlijkse organisatie van o.a. de Gulbergen Cross en Van Goghloop onze plek op de regionale loopkalender neergezet. Lonu is niet aangesloten bij de KNAU, omdat we principieel geen extra contributie willen vragen van de grote groep recreanten ten behoeve van een kleine top wedstrijdatleten. Desondanks worden de trainingen zeer deskundig geleid door een aantal ervaren looptrainers, die in het bezit zijn van het diploma loopgroeptrainer van de Atletiekunie. Deze gediplomeerde trainers laten zich bijstaan door een tiental assistent-trainers.

Loopgroep LONU heeft haar locatie aan het Wettenseind 28 in Nuenen. Kom gewoon eens langs op de trainingsdagen (dinsdag en donderdag vanaf 19:15 uur) en stel je vragen aan één van de trainers of bestuursleden. Bevalt het wat je ziet en hoort? Je mag gratis 4x meetrainen voordat je besluit om lid te worden. Zo kun je ervaren of hardlopen bij Loopgroep LONU iets voor jou is.

Contributie

Een lidmaatschap bij LONU kost slechts €55,- per jaar (2018) en daarvoor kan je twee keer per week onder begeleiding trainen. Je betaalt eenmalig inschrijfgeld van €25,-, waarna je het originele LONU T-shirt ontvangt. Voor een tweede gezinslid bedraagt de contributie €46,- per jaar (2018).

Lid worden?

Het inschrijven kan in het clubgebouw of download het formulier.