Terugblik zomertraining

De zomervakantie zit er weer op, de reguliere trainingen zijn weer gestart. De avonden doen vroeger hun intrede. Nog enkele weken kunnen we de Gulbergen beklimmen en de bossen in zonder koplamp. Vanaf september doen we de veiligheidshesjes weer aan.

Maar nog even over die zomer: wat was die heerlijk en soms erg warm. Een aantal dagen zelfs 40 graden waardoor de zomertrainingen 2x niet door kon gaan. Maar de andere 5 weken hebben we heerlijk kunnen trainen in het bos. De opkomst was op de dinsdagen het grootst en varieerde van 10 tot 21 enthousiaste lopers. Zeer gevarieerde loopjes en voor ieder wat wils. Maria en Jasper hebben zeer regelmatig ons door het bos meegenomen en er zijn nieuwe routes ontdekt. En als afsluiting de biatlon door Robin georganiseerd. Tot op heden heeft niemand me uit kunnen leggen wat het programma behelsde maar wel dat er veel gelachen is!

De gevarieerde trainingen hebben iedereen in de gelegenheid gesteld de conditie op peil te houden én lopers uit andere groepen te ontmoeten.

Bedankt voor alle inzet en grote opkomst!
Annette