Pannenkoekenloop

Pannekoekenloop logo

Ieder jaar organiseert LONU Pannenkoekenloop en wel in de maand maart of april. Deze inmiddels traditionele training vindt plaats in de heuvels van het mooie Limburg. Voor de echte doorbijters is er de altijd zware circa 20 kilometerroute. Maar daarnaast is er ook een niet te versmaden 12 en 7,5 kilometerroute. Je ziet, werkelijk niets is aan het toeval overgelaten. Iedere LONU-er kan kiezen uit een van de drie aansprekende routes over een glooiend parcours onder begeleiding van een LONU-trainer.

Zie voor de datum van de eerstvolgende Pannenkoekenloop de agenda van maart en april.

Zondag 17 maart 2019 gaan we naar Zuid Limburg voor een training in de heuvels rond Epen met koffie vooraf en pannenkoek na.

We verzamelen om 8.00 uur op de parkeerplaats aan het Wettenseind en rijden gezamenlijk naar Hotel Krijtland, Julianastraat 22, Eperheide. Daar worden we ontvangen met koffie/thee en Limburgse vlaai. Het hotel biedt ons een ruimte aan waar we ons kunnen omkleden.

Rond 10 uur vertrekken we voor de training. Er is keuze uit 3 verschillende afstanden: 7, 12 en 20 km, dus voor elk wat wils. Bij terugkomst is er gelegenheid om te douchen en dan smaakt een biertje of een ander drankje heerlijk, aangeboden door LONU.

Als afsluiting is er een welverdiende heerlijke pannenkoek!

De kosten zijn 17,00 euro p.p.  Hierbij inbegrepen zijn  koffie of thee met Limburgse vlaai, twee consumties en een pannenkoekenlunch.

Het inschrijfformulier hangt op het memobord in het clubhuis.

Graag voor 10 maart opgeven i.v.m. reserveren in het hotel.

Voor meer info kan je terecht bij Maria