LONU Running Bootcamp zondag 9 december

Zaterdagavond app Buienradar.nl beloofde niet veel regen voor de zondag ochtend. Een beetje op spattend zee water mag de pret niet drukken voor ons. De zuidwester en kaplaarzen kunnen dan ook thuis blijven.

Zondagochtend bij “het Boshuys te Best”, stonden 16 LONU-ers ondanks het weer klaar om de uitdaging aan te gaan. Een mooie mix van lopers uit alle groepen PR tm de groep die gestart is met cursus “Loop nu met Lonu”

De aanwezige “Johan Verschuren” gaf aan na 10:00 uur klaart het op en jawel dat gebeurde ook.

Na het inlopen en warming-up oefeningen ging de groep van start, squatten, kruipen, planken, lunches, sprinten, enz werden afgewisseld met herstelloopjes in dribbelpas waar voldoende werd gekletst en gelachen. Afwisselend in zwaarte van de oefening kon je deze naar eigen kunnen uitvoeren. Gezamenlijk brachten we het beste in elkaar naar boven, je wil niet onder doen voor je maatje, grenzen werden verlegd.

De tijd vloog voorbij, als afsluiting nog een cooling-down  op de parkeerplaats en lekker na genieten onder het genot van een kop koffie bij het Boshuys.

De Running Bootcamp werd positief ervaren, een mooie aanvulling voor op de activiteiten kalender.

Planning  voor een nieuwe Running Bootcamp zijn tijdens de koffie al gemaakt, deze zal in het voorjaar gaan plaatsvinden. Wil je de gezelligheid en sportiviteit ervaren van de LONU activiteiten houd dan o.a. whiteboard  en nieuwsbrief in de gaten.

Met sportieve groet, Wilbert