LONU clubkampioenschappen zondag 23 december 2018

Beste LONU’ers het einde van het jaar nadert al weer snel, en dat betekent o.a. dat de prestigieuze clubkampioenschappen zich weer aandienen. Voor de gelukkige prijswinnaars een geweldige beloning na een jaar lang trainen en afzien!
Traditioneel worden de clubkampioenschappen altijd gehouden tijdens de Sylvesterloop in Heeze.

Dus loop mee in Heeze op 23 december a.s. tijdens de Sylvesterloop.

De Sylvesterloop Heeze wordt dit jaar voor de 34e keer gehouden: het blijkt nog steeds een van de gezelligste trimlopen in de regio te zijn. Ook dit jaar worden een drietal mooie routes door de prachtige natuur van de Groote Heide uitgezet. Het parcours loopt over verharde fietspaden door dit natuurgebied nabij het Diepmeerven. De afstanden zijn 5 1/2, 9 en 15 km. Het startsein klinkt om 11.00 uur bij Camping Heezerenbosch.

Voor de kosten hoef je het niet te laten. Het inschrijfgeld is € 5,- (tot 12 jaar gratis). Inschrijven kan alleen op de dag zelf.
Er is dus geen voorinschrijving. Je bent van harte welkom!!

De Sylvesterloop is een recreatieve- prestatieloop. Goed te doen voor iedereen die voor z’n plezier af en toe een rondje loopt. Traditioneel nemen nagenoeg alle loopgroepen uit de omgeving deel aan deze gemoedelijke en gezellige trimloop. Uit Geldrop bijvoorbeeld de loopgroepen LOGO en Geldrop Runners, LONU uit Nuenen, Lopersgroep Aalst/Waalre, Runners Club Lieshout, Get Running Eindhoven, GVAC Veldhoven, Loopgroep Cranendonck en Atletiekvereniging ’t Jasper uit Someren-Asten. Maar het is net zo leuk om mee te doen als een van de vele niet georganiseerde trimmers.

De organisatie kan weer beschikken over de accommodatie van Camping Heezerenbosch. Inschrijven kan vanaf 9.30 uur in de kantine, waar later ook de herinnering opgehaald kan worden. Na de finish ontvang je een briefje met daarop je gelopen tijd. Deze lever je nadien voorzien van volledige naam en gelopen afstand in bij Fried van Hoek

LONU’ers die mee willen kunnen zich verzamelen rond 09:30 uur bij parkeerplaats clubgebouw, zodat we gezamenlijk kunnen rijden.
Voor actuele informatie:  www.sylvesterloopheeze.intouchdesign.nl