LONU Clubfeest

Zondag 29 september was het weer tijd voor onze jaarlijkse clubfeest, de weergoden waren ons helaas niet heel erg goed gezind, maar gelukkig kregen we het zo georganiseerd dat de activiteiten gewoon door konden gaan.

We begonnen rond 14.00 uur met koffie, thee en gebak en nadat iedereen even met elkaar had gekletst, begonnen we met de uitleg van de activiteiten en het verdelen van de teams. We hadden midgetgolfbanen gehuurd en met behulp van Fried kon door het plaatsen van een LONU-tent, drie midgetgolfbanen buiten liggen en de rest binnen. Twee teams begonnen met midgetgolfen en twee teams begonnen aan de ‘grote LONU quiz’. Nadat alle vier de teams klaar waren werd er gewisseld.

Terwijl zo goed als iedereen klaar was met midgetgolfen, schrokken we op van een enorm kabaal. Helaas had een windvlaag vat gekregen op onze LONU-tent, heldhaftig probeerde Peter de tent nog aan de grond te houden, maar toen hij mee de lucht in ging kon hij niet anders dan de tent loslaten. De tent waaide over het clubgebouw en kwam tussen het hek en het clubgebouw terecht. Gelukkig is er niemand gewond geraakt, de tent zelf kwam er helaas niet zonder ‘kleer’scheuren vanaf.

Na al deze consternatie zijn we alle scores gaan optellen, er konden punten verdiend worden voor het midgetgolfen, de quiz, originele teamnaam en originele teamfoto. Het team van Gertie, Cyriel, Annette, Frank, Fried en Peter kwam als winnaar uit de bus, ze werden beloond met een heuse medaille en een reep Tony Chocolonely.

Van al dat midgetgolfen en quizzen krijg je natuurlijk honger, maar daar hadden we voor gezorgd. Nadat we even snel het buffet hadden klaargezet met een paar leden kon iedereen aan het smikkelen.

Wij hebben genoten van de gezellig middag met jullie en vonden het leuk om het een keer te organiseren!

Groetjes Miriam en Marieke