Gulbergen trail verkenningstocht 24 februari

Op zondag 24 februari as. vanaf 9:30 uur organiseert Wilbert een verkenningsloop op de Gulbergen. De Gulbergen trail (10 maart) is de vervanger van de Gulbergen cross. Het nieuwe parcours is zeer gevarieerd, maar minder zwaar qua hoogtemeters dan voorgaande jaren. Iedere loper kan dan kiezen tussen 1, 2 of 3 verschillende rondes lopen. Bij ronde 2 wordt gebruik gemaakt van de nieuwe brug over het kanaal.

Door met de verkenningsloop mee te doen krijg je vast een beeld wat je op 10 maart mag verwachten, een gevarieerd parkoers. Ook al loop je op 10 maart niet mee, de verkenningstocht is een leuk evenement voor de zondag ochtend. 

Deze loop is geschikt voor alle groepen, de trainers zullen zorgen dat iedereen in zijn eigen tempo mee kan doen. Eerder stoppen is ook geen probleem. We starten we om 9:30 uur bij het houten Golf clubhuis aan de spoorzijde van de Gulbergen. Richting ‘Dierenrijk’ ga je bij de biogas installatie rechts af.  Na 100 meter kun je links je auto parkeren, de fiets bij het houten clubhuis.

Heel veel plezier !
Interesse? Het inschrijf formulier hangt in ons clubhuis
Vragen? Wilbert en Anne zullen ze te beantwoorden