Examen LT3 Jeroen Lathouwers

Na een lange en intensieve tijd van theorie en praktijk begon Jeroen een beetje nerveus aan zijn examen. Voor deze gelegenheid was uitgeweken naar de atletiekvereniging in Vught. De omstandigheden voor de drie kandidaten (twee van LOGO, één LONU) waren prachtig. Een geweldige accommodatie en beschenen door een bescheiden zonnetje.

Jeroen moest een uur zijn beste kant laten zien in theorie en praktijk. Daarin hadden we alle vertrouwen gezien zijn fanatieke en precieze aanpak die we van hem kennen. Voor het praktijkgedeelte was een grote groep enthousiaste leden van LOGO meegereisd om de veldtraining te ondergaan. Ook twee van de drie praktijkbegeleiders van LOGO waren meegereisd.

Na de veldtraining was er nog het onderdeel reflectie; maar al snel kwam Jeroen met de armen omhoog uit het gebouw: GESLAAGD!

Vanaf deze plaats wil ik namens alle leden Jeroen nogmaals van harte feliciteren met het behaalde diploma. Ik spreek de hoop en wens uit dat we als club lang mogen genieten van zijn enthousiasme, opgebouwde kennis en vaardigheden. Ook is op zijn plaats hier LOGO ontzettend te bedanken voor hun inspanningen; zij hebben het mogelijk gemaakt dat Jeroen dit traject kon doorlopen.
Anne Joustra