Eerste editie Gulbergen Trail groot succes

De gezamenlijke loopverenigingen LONU, LOGO en LGM organiseerden voor de 8e keer op de Gulbergen deze cross / trail. Voorheen werd alleen op de Gulbergen 1 tot 5 dezelfde rondjes gelopen; dit jaar een grotendeels nieuw parcours. Daarbij werd ook het bosgebied aan de overzijde van het Eindhovens kanaal betrokken.

Het aantal inschrijvingen was dit jaar een record: 301; daarvan hebben ongeveer 275 de trail gelopen. De lopers moesten daarbij allerlei elementen trotseren. Klimmen, dalen, zand, hindernissen en niet te vergeten de weersomstandigheden. Harde wind, striemende regen maakten het lopen niet eenvoudig. Het mocht velen niet deren dat de omstandigheden geleid had tot waarschuwing code “geel”. Eén en ander is zonder een noemenswaardige blessure verlopen. De organisatie kan terugzien op een succesvolle trail en mocht lovende kritieken ontvangen voor het prachtig uitgezette afwisselende parcours.

Informatie over het parcours inclusief profiel van de trail op www.gulbergentrail.nl. Foto’s die gemaakt zijn door Fried van Hoek zijn te bekijken in het fotoalbum van de Gulbergentrail

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA