Afscheid als bestuurslid

Hallo leden,

Na 3,5 jaar lidmaatschap en een deelname aan het bestuur van drie jaar neem ik eind dit jaar afscheid als bestuurslid. Ik heb met veel plezier deelgenomen aan het bestuur en de trainerszaken behartigd. Hierin heb ik fijn samen kunnen werken met de bestuursleden, trainers en leden. Ik ben dan ook trots op o.a. de samenwerking met LOGO bij het opzetten van de trainersopleidingen en de samenwerking met Albert rondom het trailrunnen. Natuurlijk had ik deze functie niet goed uit kunnen voeren zonder de ervaring die er binnen de club is in de vorm van andere actieve leden.

Ik neem daarom met een goed gevoel afscheid en wil een lid dat actief wil worden binnen het bestuur dan ook graag wegwijs maken in de trainerszaken. Natuurlijk kunnen bij een deelname aan het bestuur de taakverdelingen opnieuw bekeken en verdeeld worden en ben je dus niet verplicht de trainerszaken op te pakken (maar dat is natuurlijk wel erg leuk om te doen).

Tot bij de training,

Sanne Schoofs